

קמח ללא גלוטן קאפוטו
Caputo Gluten Free Flour
בד״צ בית יוסף
|
2526937
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
בד״צ בית יוסף
|
2526938
|
יח׳
1
|
ק”ג
5
שמרים יבשים לתפיחה ארוכה קאפוטו
Caputo Dry Yeast
רבנות ראשית
|
2531747
|
יח׳
10
|
גרם
100
15
Italy | Caputo Flour | Mininni Flour | Gluten-Free Bread Recipe
מתכון לחם ללא גלוטן
|
קמח מיניני
|
קמח קאפוטו
|
איטליה
קמח דורום מיניני
Durum semolina FLOUR
קמחדורוםהמיועד לתעשייתהפסטהבעיר ההיסטוריתאלטמורה, בלבשדותהחיטה
1877
מיניני מייצריםמאז
טון קמח דורום ביום ומספק
300
) הציורי. היום זהו מפעל חדשני לחלוטין, המייצר
Puglia
של מחוז פוליה (
ליצרני הפסטה המובילים באיטליה ובחו״ל מגוון סוגי קמח לפי רמת טחינה, אחוזי גלוטן ושימושים נוספים.
S
2
קמח סמולינה דורום בטחינה בינונית
Medium Durum Semolina Flour
חתם סופר בני ברק
|
1078310
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
קמח תירס פולנטה עדינה
Polenta Bramata
רבנות ראשית
|
1046332
|
יח׳
10
|
ק”ג
1
S
3
קמח סמולינה דורום בטחינה דקה
Fine Durum Semolina Flour
חתם סופר בני ברק
|
1078309
|
יח׳
1
|
ק”ג
25
אופן ההכנה
ק״ג קמח ללא גלוטן
1
, בטמפ׳ החדר
FIOREGLUT
גרם שמרים יבשים
10
ליטר מים קרים, תמיד
1
מעלות
4
בטמפרטורה של
גרם מלח
25
גרם שמן צמחי
50
בין קמח ומים. מתחילים עם הקמח בקערת מיקסר עם
1:1
במתכון זה יחס של
גיטרה ומוסיפים את השמרים. מערבבים היטב. מוסיפים את המים בהדרגה
וברצף ולשים. לאחר כדקה וחצי מוסיפים את המלח. לשים כארבע דקות
במהירות בינונית עד שהבצק אחיד. עוצרים את המיקסר ובעזרת קלף פלסטיק
רחב ומשומן אוספים את הבצק מקירות הקערה לכיוון המרכז וגם הופכים
מלמטה כדי לוודא שכל הקמח מעורבב ואין גושים. יוצקים את השמן בצמוד
לקירות הקערה בתנועה סיבובית ודואגים שהשמן יכסה גם את רצפת הקערה.
מחזירים את הקערה למיקסר ולשים במהירות בינונית עוד כדקה עד שהבצק
אחיד וחלק.
תפיחה ואפייה
עובדים עם כפפות חד פעמיות, משומנות היטב. משמנים היטב תבנית אפייה,
מתכולתה על מנת להשאיר מקום
30%-
וממלאים אותה בבצק ללא גלוטן עד לכ
לתפיחה. משמנים היטב את החלק החשוף ודוחסים מעט בעזרת כמה דפיקות
של התבנית על משטח העבודה מעל למגבת. מכסים במגבת רטובה ומשאירים
מעלות
180-
דקות ועד לשעתיים. אופים בתנור שחומם מראש ל
40
לתפוח בין
דקות עד להשחמה, כשמוסיפים לחות בחצי מהזמן.
30
במשך
מצרכים
לחם/פוקאצ'ה
ללא גלוטן
בתבנית