Table of Contents Table of Contents
Next Page  15 / 76 Previous Page
Information
Show Menu
Next Page 15 / 76 Previous Page
Page Background

קמח ללא גלוטן קאפוטו

Caputo Gluten Free Flour

בד״צ בית יוסף

|

2526937

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

בד״צ בית יוסף

|

2526938

|

יח׳

1

|

ק”ג

5

שמרים יבשים לתפיחה ארוכה קאפוטו

Caputo Dry Yeast

רבנות ראשית

|

2531747

|

יח׳

10

|

גרם

100

15

Italy | Caputo Flour | Mininni Flour | Gluten-Free Bread Recipe

מתכון לחם ללא גלוטן

|

קמח מיניני

|

קמח קאפוטו

|

איטליה

קמח דורום מיניני

Durum semolina FLOUR

קמחדורוםהמיועד לתעשייתהפסטהבעיר ההיסטוריתאלטמורה, בלבשדותהחיטה

1877

מיניני מייצריםמאז

טון קמח דורום ביום ומספק

300

) הציורי. היום זהו מפעל חדשני לחלוטין, המייצר

Puglia

של מחוז פוליה (

ליצרני הפסטה המובילים באיטליה ובחו״ל מגוון סוגי קמח לפי רמת טחינה, אחוזי גלוטן ושימושים נוספים.

S

2

קמח סמולינה דורום בטחינה בינונית

Medium Durum Semolina Flour

חתם סופר בני ברק

|

1078310

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

קמח תירס פולנטה עדינה

Polenta Bramata

רבנות ראשית

|

1046332

|

יח׳

10

|

ק”ג

1

S

3

קמח סמולינה דורום בטחינה דקה

Fine Durum Semolina Flour

חתם סופר בני ברק

|

1078309

|

יח׳

1

|

ק”ג

25

אופן ההכנה

ק״ג קמח ללא גלוטן

1

, בטמפ׳ החדר

FIOREGLUT

גרם שמרים יבשים

10

ליטר מים קרים, תמיד

1

מעלות

4

בטמפרטורה של

גרם מלח

25

גרם שמן צמחי

50

בין קמח ומים. מתחילים עם הקמח בקערת מיקסר עם

1:1

במתכון זה יחס של

גיטרה ומוסיפים את השמרים. מערבבים היטב. מוסיפים את המים בהדרגה

וברצף ולשים. לאחר כדקה וחצי מוסיפים את המלח. לשים כארבע דקות

במהירות בינונית עד שהבצק אחיד. עוצרים את המיקסר ובעזרת קלף פלסטיק

רחב ומשומן אוספים את הבצק מקירות הקערה לכיוון המרכז וגם הופכים

מלמטה כדי לוודא שכל הקמח מעורבב ואין גושים. יוצקים את השמן בצמוד

לקירות הקערה בתנועה סיבובית ודואגים שהשמן יכסה גם את רצפת הקערה.

מחזירים את הקערה למיקסר ולשים במהירות בינונית עוד כדקה עד שהבצק

אחיד וחלק.

תפיחה ואפייה

עובדים עם כפפות חד פעמיות, משומנות היטב. משמנים היטב תבנית אפייה,

מתכולתה על מנת להשאיר מקום

30%-

וממלאים אותה בבצק ללא גלוטן עד לכ

לתפיחה. משמנים היטב את החלק החשוף ודוחסים מעט בעזרת כמה דפיקות

של התבנית על משטח העבודה מעל למגבת. מכסים במגבת רטובה ומשאירים

מעלות

180-

דקות ועד לשעתיים. אופים בתנור שחומם מראש ל

40

לתפוח בין

דקות עד להשחמה, כשמוסיפים לחות בחצי מהזמן.

30

במשך

מצרכים

לחם/פוקאצ'ה

ללא גלוטן

בתבנית